Innlegg

Program 2016 er klart!

 

Saga visefestival, 2. – 4. september 2016, i Aursfjord, Malangen.
Det er en stor glede for festivalstyret å ønske velkommen til den fjerde visefestivalen i Aursfjord!
Vi starter med  å spre “visebølge” til eldre i Balsfjord kommune, og i år er det sangruppa ViMenn som har fått oppdraget.
Selve visefestivalen åpner fredag på Sør-Malangen samfunnshus klokka 19:00, og varer til søndag ettermiddag.
Atter en gang har vi fått kjente artister som ikke tidligere har gjestet Malangen og er stolt av presentere disse artistene på vår plakat:
Ole Paus, Marthe Valle, Peter Hallstøm, The Northern Belle og Bob Dylan på Nordnorsk med Ida Løvheim og Johan Aarstein!
I tillegg til nevnte artistene, er vårt festivalprogrammet fylt med opplevelser innen musikk, litteratur, kunst og lokalhistorie.

saga-235x300

Fredag åpner programmet med Bob Dylan på Nordnorsk, med Ida Løvheim og Johan Aarstein. De to musikerne har reist landet rundt med konserten, og høstet strålende kritikker og hvor de ved siste konsert fylte Tromsø kulturhus.
Ole Paus en bauta innen norsk visemusikk som vi er stolt av å ha på vår scene, avslutter festivalens første dag.
Lørdag åpner festivalområdet kl.1200 med kafé og kunstutstilling på Galleri Internatet.
I år er det gallerieieren selv, Marit Ananiassen Bjørkhaug, som stiller ut. Klokka 1900 åpner den musikalske delen av programmet med The Northern Belle, et spennende band med inspirasjon både fra country, blues og americana, som har fått strålende kritikker.
Utover lørdagskvelden får vi også høre den store svenske visekunstneren Peter Hallstrøm, før Marthe Valle avslutter festivalens musikalske program.
Søndag er det familiedag, og tidligere norgesmester i fortellerkunst, Stina Fagertun, holder eventyrstund for store og små.
Ellers kan vi nevne foredrag om doktorfrue og forfatter Ågot Gjems Selmer v/Lill-Karin Elvestad, visning av Aursfjordsaga, historien om Birte og Benjamin og guidet tur til Birtehula.
– Nytt av året er at vi ønsker å få til et høstmarked med salg av lokalprodusert mat. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker stand, 41564348 Trine Strand

Vi er stolt av vårt program og ønsker alle velkommen til Sagavisefestival 2016!