2017

ARTISTERPROGRAMOVERNATTINGBILLETT

KLART FOR SAGA KULTUR- OG VISEFESTIVAL 2017


Gled dere! Første helg i september arrangeres Saga Kultur- og Visefestival for femte gang. Denne gang med fokus blant annet på nordisk musikk og tre stammers møte.

Festivalen åpner allerede torsdag 31. august, med nordisk konsert på Malangen Resort. Her får vi innslag av kvensk, dansk og nordnorsk musikk.

I forkant av festivalen arrangeres det Visebølge for eldre (Den kulturelle spaserstokken), og en barnekonsert på Balsfjord Folkebibliotek.

 

Etter dette fortsetter festivalen som vanlig med konserter på Sør-Malangen samfunnshus fredag 1. og lørdag 2. september. Her blir det tett program med kjente norske, nordiske og samiske artister.

I år ønsker vi å gi et tilbud spesielt til ungdom, og har engasjert et kjent ungdomsband til å holde konsert på lørdag ettermiddag.

Det er ikke uten grunn at Saga Visefestival har endret navn til Saga Kultur- og Visefestival. Etter en sped begynnelse med Bondens Marked i fjor, ønsker vi nå å satse enda sterkere på samarbeid med lokale produsenter av kortreist mat og andre lokale produkter.

Vi beholder det gode samarbeidet med lokale aktører som Sør-Malangen bygdelag, Midt-Troms Museum og ikke minst med Galleri Internatet. Sistnevnte vil ha åpen kunstkafé og utstillinger.

Vår festival har alltid hatt god forankring i det lokalhistoriske, og denne biten blir ytterligere forsterket og utvidet i år. Vi setter opp turer på fjorden med Biskop Hvoslef, der vi får lokalhistoriske foredrag og besøk til kjente, historiske steder i Malangen.

Vi lover at Saga Kultur- og Visefestival i sitt femårsjubileum ikke vil stå tilbake for noen tidligere festivaler. Vi lover fin musikk, god mat og drikke, og flott stemning. Det er god grunn til å glede seg!

Finn oss på Facebook og Instagram